登入

首页 IOS Reservations Ξενοδοχεία Greece Πελοπόννησος

Πελοπόννησος

ΠελοπόννησοςΠελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι το νοτιότερο τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το περίγραμμα της μοιάζει με ένα φύλλο μουριάς, γι' αυτό λέγεται και Μορέας, ένα όνομα που μπορεί να ακούστεί ακόμη και σήμερα. Το 1893, έγινε θεωρητικά νησί όταν ανοίχτηκε ο Ισθμός της Κορίνθου. Το μεγαλύτερο τμήμα της Πελοποννήσου είναι ορεινό. Τα κύρια γεωγραφικά χαρακτηριστικά είναι οι βαθύς κόλποι και ακρωτήρια που σχηματίζονται από τα βουνά στα νότια και ανατολικά, και ο μακρύς, σχεδόν απομονωμένος Κορινθιακός κόλπος στον Βορρά.

 

Η Πελοπόννησος είναι ένας τόπος με μεγάλη ποικιλία γεωγραφικών χαρακτηριστικών, μια μεγάλη περιοχή, χιλιάδες χρόνια ιστορίας και κυριολεκτικά εκατοντάδες αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα. Έχει πόλεις, οι οποίες ήταν γέννησαν μεγάλους πολιτισμούς (Μυκήνες, Ολυμπία, Επίδαυρος, Κόρινθος, Άργος). Έχει χωριά ψηλά πάνω σε απότομες πλαγιές βουνών-, σε εύφορες πεδιάδες ή σε πανέμορφους όρμους και μεγάλες παραλίες. Η Πελοπόννησος είναι ένας ολόκληρος κόσμος από μόνη της. Και θέτει ένα δύσκολο έργο σε εκείνους που θα ήθελαν να την περιοδεύσουν και να την περιγράψουν.


Η ξενάγηση ξεκινά από το Νομό Κορινθίας, με τα ιαματικά λουτρά και τις ιαματικές πηγές κοντά σε δασικές βουνοκορφές, σπηλιές και λίμνες. Στην Κορινθία υπάρχει αφθονία αρχαιολογικών χώρων: Κόρινθος, Νεμέα, Σικυώνα, Ίσθμια και άλλοι. Προχωρώντας νότια, μπαίνουμε από τους πορτοκαλεώνες της πεδιάδας του Άργους, όπου οι χρυσές Μυκήνες μας περιμένουν. Μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε την Τίρυνθα, το ιστορικό Άργος και την όμορφη πόλη του Ναυπλίου. Κοντά είναι και η μακριές και κοσμοπολίτικες παραλίες του Αργολικού κόλπου, και το μοναδικό αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η Αρκαδία βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου, και έχει παραλίες, αρχαιολογικούς χώρους στο κεντρικό οροπέδιο της, και φυσικές ομορφιές στα αρκαδικά βουνά, ΄που έχουν διαδραματιστεί πολλοί αρχαίοι μύθοι.

 

Η Αχαΐα μπορεί να υπερηφανεύεται για την πολύβουη πόλη της Πάτρας, πρωτεύουσα της Πελοποννήσου και η πύλη προς την δυτική Ελλάδα. Εδώ, τα βουνά συντάσσονται μαζί για να σχηματίσουν βαθιά φαράγγια, με τα μοναστήρια στις πλαγιές και τα ιαματικά λουτρά στα πόδια τους. Δίπλα στον ιστορικό ποταμό Αλφειό στην Ηλεία είναι η Ολυμπία, με το πνεύμα αθάνατο, και υψηλότερα είναι οι Βάσσες, με τον κορυφαίο ναό του στον Απόλλωνα. Νοτιότερα και πάλι είναι η κατάφυτη, και ήσυχη Μεσσηνία, όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί το μυκηναϊκό ανάκτορο του σοφού βασιλιά Νέστορα. Και η περιοδεία τελειώνει στη Λακωνία, όπου η γεμάτη εκπλήξεις Σπάρτη, με μεσαιωνικές πόλεις κοντά της, και τη μοναδική περιοχή της Μάνης, με τις υπέροχες σπηλιές της.

 

Hotels in Πελοπόννησος

3 hotels found. 第 11

Χάρτης
37.981525 22.973077
Hotel Marion
Ξενοδοχείο

Hotel Marion

Hotel Marion, Ξενοδοχείο. Hotels in Πελοπόννησος Γ. Λέκκα 36 - 20300 - Λουτράκι, Πελοπόννησος, Greece
Γ. Λέκκα 36 - 20300 - Λουτράκι, Πελοπόννησος, Greece

Μονό 1

Charge type: per room

Διπλό 2

Charge type: per room

Σουίτα 4

Charge type: per room

Τριπλό 3

Charge type: per room
 
Χάρτης
38.076875 22.635913
Villa Margarita
Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Villa Margarita

Villa Margarita, Ενοικιαζόμενα δωμάτια. Hotels in Πελοπόννησος Συκιά Ξυλοκαστρο, Κορινθία, Πελοπόννησος, Greece
Συκιά Ξυλοκαστρο, Κορινθία, Πελοπόννησος, Greece
 
Χάρτης
37.608248 22.82959
Κτήμα Αναστασία
Ενοικιαζόμενα δωμάτια

Κτήμα Αναστασία

Κτήμα Αναστασία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια. Hotels in Πελοπόννησος Nafplio, Nea Tiryntha, Argolida, Πελοπόννησος, Greece
Nafplio, Nea Tiryntha, Argolida, Πελοπόννησος, Greece
 

登入

Ξενοδόχος

Αν είστε ξενοδόχος συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ξενοδόχων. 登入
Arabic Bulgarian German Greek English Spanish Farsi French Croatian Italian Dutch Portuguese Serbian Russian Serbian Latin Turkish Ukrainian Chinese simplified Chinese traditional

图库