Σύνδεση

Αρχική Μιλήστε με τους επισκέπτες του site σας live

Μιλήστε με τους επισκέπτες του site σας live

print
email
από Theo

Μιλήστε με τους επισκέπτες του site σας live


SnapEngage - πακέτο live chat

chatonline


Μερικα εντυπωσιακα χαρακτηριστικα:

  • On line παράθυρο συνομιλίας με τον επισκέπτη του site. Ανοίγει αυτόματα μόλις έχετε έναν επισκέπτη στο site σας.
  • Δεν αφήνετε τον επισκεπτη να φυγει απο το site σας. Πιάνετε κουβεντα μαζί του. Του κάνετε εκπτωση εκείνη την στιγμή. Αν ενδιαφέρεται για κράτηση θα κλείσει οπωσδήποτε.
  • Δεν είναι ενοχλητικό. Ενεργοποιήται μόνον αν ο επισκέπτης σας απαντήσει. Μπορεί να σας αγνοήσει αν θέλει και να το κλείσει.
  • Ο επισκέπτης αισθάνεται οικιότητα. Θα προτιμήσει αναμφίβολα να κλείσει μαζί σας παρά σε ένα απρόσωπο site όπου δεν του έχει εκδηλωθεί κανένα ενδιαφέρον.
  • Βλέπετε από ποια χώρα ή πόλη είναι ο επισκέπτης
  • Μολις τελειώσετε το chat ένα email θα σας σταλεί με την συζήτηση που πραγματοποιήσατε
  • Βλεπετε την ιδια στιγμη ποιες σελιδες σας επισκεπτεται
  • Αλλαζει σελίδες ο επισκεπτης και δεν χάνεται ο διάλογος
  • Φθηνό. Το basic πακέτο στοιχίζει 17 ευρώ το μήνα. (Η υπηρεσία μπορεί να είναι μηνιαία)


Αναλυτικά:

Εύκολο στην εγκατάσταση
Χρησιμοποιήστε την διαμόρφωση του SnapEngage για να τοποθετήσετε το κουμπί υποστήριξης ακριβώς εκεί που θέλετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιγράψετε τις λίγες γραμμές Javascript που σας δίνονται για να μπει το κουμπί στην ιστοσελίδα σας.

Διαμορφώστε το όπως θέλετε
Χρησιμοποιήστε τα δικά μας help buttons, σχεδιάστε τα δικά σας για να ταιριάζουν με την ιστοσελίδα σας.

Live chat από τον instant messenger σας
Κανένα software να εγκαταστήσετε, απλά εισάγετε τα στοιχεία του GoogleTalk σας στο SnapEngage και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον αγαπημένο σας instant messaging client. Μπορείτε ακόμη να κάνετε υποστήριξη στον πελάτη σας από τον δρόμο.

συνεργασία με:
Το SnapEngage μιλάει άπταιστα με τις κορυφαίες CRM και Help Desk λύσεις: Salesforce.com, ZenDesk, Highrise, Basecamp, FogBugz, Lighthouse και Pivotal Tracker.

πρακτικά της συζήτησης
Ανακτήσετε σημαντικές συνομιλίες συνομιλίας στο SnapEngage σύστημα υποστήριξης.

Συνομιλία σε διαφορετικές σελίδες
Καθώς ο επισκέπτης μετακινείται μέσα στο site σας, η συνομιλία συνεχίζει να υφίσταται και ο υπάλληλος υποστήριξης πληροφορείται ότι ο επισκέπτης πλέον ψάχνει σε μια άλλη σελίδα.

Πολλαπλοί υπάλληλοι υποστήριξης (agents)
Κάθε υπάλληλος υποστήριξης μπορεί να συνδεθεί με τον chat client της επιλογής του και ειδοποιείται σε εισερχόμενη αίτηση chat. Ανά πάσα στιγμή, οι πράκτορες μπορούν να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε οποιοδήποτε άλλο online πράκτορα.

Εύκολος τρόπος για να ζητήσετε βοήθεια
Oχι δυσχρηστα Captcha ή πολύπλοκες φόρμες. Οι επισκέπτες σας το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγουν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος και κλικ στο κουμπί Αποστολή. Αυτό είναι όλο!

Λεπτομερείς πληροφορίες
Το SnapEngage συλλέγει όλες τις πληροφορίες του επισκέπτη που χρειάζεστε για σας: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, περιγραφή, το λειτουργικό σύστημα, browser, τη γλώσσα, την τοποθεσία, κλπ., καθώς και ένα στιγμιότυπο, όλα σε ένα σημείο

Αναλύστε την κατάσταση γρήγορα
Το SnapEngage σας λέει ποια έκδοση του Flash ή Java οι πελάτες σας τρέχουν - Οι χρήστες μπορεί να μην είναι σε θέση να σας παρέχουν αυτές τις πληροφορίες εύκολα, αλλά χρησιμοποιώντας το SnapEngage, ξέρετε πάντα.

Πάρτε ip και γεωγραφική περιοχή
Γνωρίζοντας από ποιά περιοχή προέρχεται ο επισκέπτης σας και η εταιρεία που επικοινωνεί μαζί σας, μπορείτε να παρέχετε μία προσαρμοσμένη απάντηση και να αυξήσετε την ικανοποίηση των πελατών σας.

Μεταβλητές javascript
Διαμόρφωση του SnapEngage σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να ανακτήσετε σημαντικές πληροφορίες

Παραδίδονται στο γραμματοκιβώτιό σας
Μόλις ένα αίτημα υποστήριξης εγγράφεται στο widget σας, το SnapEngage σας το στέλνει με email. Μπορείτε να λάβετε ακόμη και στιγμιότυπα web ως συνημμένη εικόνα.


Μπορούμε να το αναλάβουμε εμείς
Καταλαβαίνουμε ότι δεν ειναι δυνατόν να είσαστε συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή σας. Γι'αυτό μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την υπηρεσία αυτή γιά εσάς, να βοηθήσουμε - ενθαρρύνουμε τον επισκέπτη να κάνει κράτηση αν παρακολουθούμε εμείς το chat, με μιά προμήθεια 8% πάνω στην κράτηση.


Φθηνή τιμή

Το basic πακέτο στοιχίζει 17 ευρώ το μήνα. (Η υπηρεσία μπορεί να είναι μηνιαία)

.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες


Έχει διαβαστεί 15906 φορές

IOSR Login

Ξενοδόχος

Αν είστε ξενοδόχος συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ξενοδόχων. Σύνδεση
Arabic Bulgarian German Greek English Spanish Farsi French Croatian Italian Dutch Portuguese Serbian Russian Serbian Latin Turkish Ukrainian Chinese simplified Chinese traditional